Optimalisatie van thermische systemen

Bediening en beheer van thermische energiesystemen

Armstrong biedt deskundige services om uw problemen op te lossen en nieuwe problemen te voorkomen.

Het beheren van energiesystemen is in elke branche van essentieel belang, maar kan ook een serieuze uitdaging zijn, vooral als u geen energietechnicus in dienst hebt. Als uw partner in thermische energie kan Armstrong speciale services bieden om de efficiëntie en veiligheid te verhogen, uw algehele uitgaven voor nutsvoorzieningen te verlagen en uw doelstellingen voor het verminderen van energiekosten en uitstoot te behalen. Samen met onze experts kunt u voldoen aan de unieke behoeften van uw installatie en branche, zodat uw energiesysteem elke dag opnieuw probleemloos kan draaien.

  • Bezoek aan de locatie om het probleem vast te stellen
  • Speciaal ontwikkelde onderzoeken om de beste oplossingen voor te kunnen stellen
  • Implementatie van de Armstrong-oplossing

Beoordeling van thermische systemen

Armstrong voert ter plaatse een uitgebreide evaluatie van uw energiesysteem uit om de inefficiënte punten te bepalen, mogelijkheden voor verbetering in kaart te brengen en de oorzaak van huidige en mogelijke problemen vast te stellen. Nadat de resultaten hiervan zijn geanalyseerd, stellen onze specialisten een intelligente oplossing samen die het meest effectief is voor het behalen van uw doelstellingen. U ontvangt een gedetailleerd verslag met aanbevolen energiebesparingsmaatregelen, schema's, tekeningen, geschatte besparingen (energie, water en kosten), emissievermindering en meer.

Engineering van het energiesysteem

De aangepaste, bedrijfsklare engineeringsservices van Armstrong zijn gericht op het aanpakken van de moeilijkste uitdagingen waar uw installatie mee te maken heeft. Wij bieden specifieke oplossingen voor elk onderdeel van uw installatie, waaronder het opwekken, distribueren en verbruiken van stoom, condensaatretour, naverdampingsstoom, de bereiding, distributie en temperatuurregeling van warm water en warmteterugwinning.

Projectbeheer en bedrijfsklare oplossingen

Als partner in thermische energie gaat Armstrong deel uitmaken van uw team. Van complete bedrijfsklare installaties tot deskundige supervisie van uw projectbeheer, wij doen het allemaal. Onze specialisten kunnen een intelligente oplossing op maat voor u ontwikkelen en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de implementatie op zich. Als uw bedrijf niet de juiste mensen in dienst heeft voor het uitvoeren van uw energieprojecten, kan Armstrong de benodigde expertise, mankracht en financiële opties bieden om uw optimalisatiedoelstellingen betaalbaar en uitvoerbaar te maken.

Armstrong biedt:

  • Implementatie van de energiebesparingsmaatregelen die tijdens een energieaudit en/of -onderzoek worden opgesteld
  • Projectbeheer, supervisie van onderaannemers en toeleveranciers
  • Richtlijnen voor de bouwkundige uitvoerbaarheid en installatie, zoals schema's voor apparatuur, leidingwerk, systeemverbindingen en configuratie
  • Opstart, inbedrijfstelling en training
  • Integratie en installatie van pakketoplossingen van Armstrong