Condenspotbeheerservices

Condenspotbeheerservices

Ons beproefde programma voor condenspotbeheer is ontwikkeld om het aantal storingen in condenspotten terug te dringen en te besparen op de kosten van energieverbruik.

Met meer dan 118 jaar aan opgebouwde kennis en ervaring kan Armstrong uw vereisten voor stoom en condensaat beter beheren dan wie dan ook. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van resources om uw problemen op te lossen en uw processen te vereenvoudigen met duurzame oplossingen die een buitengewoon rendement op uw investering opleveren. Onze specialisten werken met u samen om een aangepast beheerprogramma voor condenspotten te implementeren dat zo goed mogelijk is afgestemd op de unieke vereisten van uw installatie en industrie.

Armstrong voorziet in een meerjarig beheerplan van uw condenspotverzameling, zodat u het storingspercentage van uw condenspotten kunt terugbrengen tot onder de 5%.

Armstrong kan u helpen de efficiëntie te verhogen, de uitstoot te beheersen en onderbrekingen in de productie te verminderen.

Onze duurzame, innovatieve producten, ultramoderne technologie en grensverleggende software werken samen om het stoomverbruik en de waterslag te verminderen en tegelijkertijd energiebesparingen te realiseren en de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van condenspotcontroles te verbeteren.

SAGE® slim beheer van energiesystemen

SAGE® houdt u 24 uur per dag volledig op de hoogte met regelmatige updates, nauwkeurige documentatie, op maat gemaakte rapporten en realtime waarschuwingen om u te wijzen op problemen. SAGE® is ontwikkeld als een volledig geïntegreerd onderdeel van uw stoomsysteem. SAGE® werkt naadloos samen met onze realtime bewakingsproducten (SteamEye® en AIM®) en heeft daardoor altijd toegang tot de meest actuele gegevens.

SAGE® werkt harder om uw leven eenvoudiger te maken:

  • Snel en nauwkeurig condenspotten controleren met SAGE® Mobile
  • De betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid van uw apparatuur verbeteren
  • Gebruikerservaring op maat
  • Toegankelijk via tablet, laptop en pc
  • Bewaking via realtime dashboard
  • Veilig programmeren op afstand
  • Weergave van meerdere locaties

Het testen van condenspotten is net zo eenvoudig als het drukken op een knop met ons innovatieve, draadloze apparaat.

Met SAGE UMT™ van Armstrong worden menselijke fouten geëlimineerd en wordt de kwaliteit van condenspotcontroles opgevoerd. Met ons baanbrekende, automatische testapparaat kan elke condenspottechnicus de condenspotverzameling snel, nauwkeurig en op regelmatige basis controleren.

Effectieve condensaatafvoer

Effectieve condensaatafvoer

De condenspotten van Armstrong zijn ontwikkeld met het oog op energie-efficiëntie, een minimaal stoomverlies, corrosiebestendigheid en een lange, betrouwbare gebruiksduur. Wij bieden een complete lijn condenspotten, waaronder omgekeerde-emmercondenspotten, bimetaalcondenspotten voor oververhitte stoom, thermostatische clean-steamcondenspotten, vlottercondenspotten en thermostatische condenspotten, condenspotklepsystemen (trap valve stations) en nog veel meer.