Over ons

Over Armstrong International

Onze rijke historie aan kennis en ervaring begon al meer dan een eeuw geleden

Armstrong International werd in 1900 opgericht, is al meer dan vijf generaties lang een familiebedrijf en heeft meer dan 3000 werknemers en vertegenwoordigers. Een van onze belangrijkste troeven is de enorme schat aan kennis, ervaring en inzicht die wij in de afgelopen 120 jaar hebben verworven in het aanbieden van thermische-energieoplossingen aan klanten over de hele wereld. Als innovatief merk gericht op ontwikkeling vindt Armstring het belangrijk om alles wat wij hebben geleerd met u te delen, zodat u de meest slimme beslissingen voor uw bedrijf kunt nemen.

We willen dat u met plezier samenwerkt met Armstrong

De kern van Armstrong International is een warme en royale cultuur, vol creativiteit, intelligentie en inspiratie. Hierin worden jarenlange tradities gekoesterd en toewijding en humor omarmd, in een algehele sfeer waarin overal wederzijds respect bestaat. We werken hard, we werken slim en we werken samen om de problemen van onze klanten op nieuwe en uitzonderlijke manieren op te lossen. In ons bedrijf wordt één fundamentele regel gevolgd bij alles wat we doen: behandel andere mensen zoals wijzelf ook behandeld willen worden. Met die gedachte in het achterhoofd stoppen wij veel energie in het opbouwen van sterke, duurzame relaties met onze klanten.

De belofte van Armstrong

Het leveren van intelligente systeemoplossingen die de prestaties van systemen verbeteren, het energieverbruik verlagen en de uitstoot verminderen en u tegelijkertijd een aangename ervaring bieden.